Shoprenteres webáruház előnyök – hátrányok

Shoprenter jelenleg Magyarország piacvezető bérelhető webáruház rendszere. Eddig már több mint 5000 webáruház választotta ezt a platformot.

 

 

Ebben a cikkben a Shoprentert mint bérelhető webáruház megoldást vizsgáljuk meg, milyen előnyökkel milyen hátrányokkal rendelkezik.

Előnyök

Folyamatos fejlesztés

Shoprenter az elmúlt 10 évben rengeteget fejlődött. Rengeteg céggel kötöttek szerződést, amellyel egyedülálló támogatást nyújtanak a webáruházak tulajdonosainak. Fejlesztésüknek köszönhetően egyszerűen API kulcsokkal összeköthető majdnem minden fontos platformmal webáruházunk. Ma már egyszerű API integrációval a megrendeléseink átkerülnek a számlázó programba ahol a rendszer automatikusan legenerálja a számlát, de ugyanígy működik a szállítókkal való kapcsolat is. Ezzel rengeteg idő megspórolható.

Ügyfélbarát magatartás

Ha problémád adódik egyszerűen és gyorsan kérhetsz segítséget az ügyfélszolgálattól, telefonon, emailben, de egy nagyszerű közösség épült ki az évek alatt a Facebookon, ahol szintén szinte azonnal választ kap az ember a kérdéseire, illetve ennek a közösségnek aktív tagjai a Shoprenter dolgozói, szóval ők is látják a kérdésedet és megválaszolják.

Költséghatékony megoldás

Shoprenter egy bérelhető webáruház rendszer így nem kell saját webshop motort fejlesztened vagy vásárolnod, csak havi pár ezer Ft-ért bérelned egy komplett rendszert.

Shoprenter folyamatosan fejlődik

Rendszert folyamatosan fejlesztik, Ez olyan mintha egy szakértői csapat folyamatosan neked dolgozna hogy a webáruházad műszakilag mindig a toppon legyen, és megfeleljen a piac elvárásainak.

Több előfizetői csomag közül választhatsz

Pár terméked van, vagy több ezer? Nem mindegy hány terméket szeretnél árulni. Shoprenteres webáruházak képesek akár a több tízezres webáruházakat is kiszolgálni.  A több csomag előnye, hogy termékszámtól és a kérhető extráktól függően Te választhatod meg mennyit szeretnél fizetni webáruházad bérléséért havonta.

Shoprenter saját tárhellyel rendelkezik

Vagyis neked nem kell foglalkoznod szerver bérléssel, és rendszergazda kajtatásával. mivel a Shoprenter neked ezt biztosítja.  A Shoprenter munkatársai a szervert a nap 24 órájában felügyelik.

Hátrányok

Vannak esetek amikor nem ajánlott Shoprenteres webáruház. Nézzük meg ezeket az eseteket is

Speciális igények

Shoprenteres webáruház ma már rengeteg dologra képes, rengeteg szerződéssel rendelkeznek, de ha neked egyedi funkcióra van szükséged, pl egyedi ügyviteli, vagy logisztikai rendszerrel rendelkezel, akkor érdemes lehet egyedi fejlesztésű webáruházban gondolkodnod, amelyet a Te igényeidhez igazítanak.

Egyedi designt szeretnél. Bérelhető webáruházak nagy hátránya, hogy meghatározott sablonok közül választhatsz. Minden sablon testre szabható, egy bizonyos határig.. Ha neked egyedi elképzelésed van, érdemes saját fejlesztést választanod, ahol szabadon te alakíthatod ki a designt és vele együtt a saját brandedet.

 

Ajánlatkérés

Szeretnél Te is webáruházat indítani?

Shoprenteres webáruházadat akár 2 héten belül átveheted és kezdheted is az értékesítést!

Ráadásul a Covid helyzetre való tekintettel most 20% kedvezményt adok szolgáltatások árából!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük