Shopify webáruház előnyök, hátrányok

A Shopify a világ legnagyobb,és egyben a legelterjedtebb webáruház motorja.  Nem csak egy webáruház, segítségével összeköthető online és offline üzleted.

Felhasználó barát, könnyen kezelhető felület

Népszerűsége egyértelműen ennek köszönhető. Bárki számára könnyen megtanulható és kezelhető rendszer. Ráadásul az interneten rengeteg videót, cikket, használati segédletet találsz ha mégis elakadnál.

Szinte semmire sincs szükséged

Böngészőn kívül semmi másra nincs szükséged. Havidíja előfizetésként működik, vagyis a Shopify biztosítja neked hostingot, a szervert.

Ára

Több csomag közül választhatunk. Fontos hogy az igényeinknek megfelelőt válasszuk ki 14 napos teszt időszak áll rendelkezésünkre, amely alatt kialakítható a webáruház, így a teszt időszak végére már indulhat is az értékesítés.

Design

Ingyenestől a fizetősig rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a design kiválasztásához. A WordPress mellett még a Shopify rendelkezik egy széles, mindent kielégítő design megoldással. amit érdemes tudni, hogy az ingyenes sablonok nem mindig a legmegfelelőbbek ezért ha nincs megfelelő tudásod ezek átalakítására érdemes szakembert megbíznod, vagy a fizetős sablonok közül csemegézned.

Applikációk

A webáruház testre szabásához rengeteg applikáció áll rendelkezésedre. Vannak ingyenesek illetve fizetősek is. Érdemes ezeket telepítés előtt átnézni, és konkretizálni melyek azok amelyek szükségesek a webáruházad működéséhez.

Összességében

A Shopify tökéletes kezdőknek, akik maguk akarják elindítani a rendszert, é nem szeretnének a kezdetekben sokat költeni szakemberre. De érdemes figyelembe venni azt, ahogyan növekszik a webáruház, úgy növekednek az extra igények, amelyek integrálásához kelleni fog szakember, illetve lehet hogy az adott alkalmazást le kell külön fejlesztettni.

Sokan úgy gondolják, hogy a Shopify webáruház garancia a sikeres működésnek. Sajnos azt kell hogy mondjam nem igaz. Fontos, hogy a webáruház indítás előtt elkészítsük a megfelelő piackutatási anyagokat, üzleti terveket.

Ajánlatkérés

SZERETNÉL TE IS WEBÁRUHÁZAT INDÍTANI?

SHOPIFY WEBÁRUHÁZADAT AKÁR 2 HÉTEN BELÜL ÁTVEHETED ÉS KEZDHETED IS AZ ÉRTÉKESÍTÉST!

RÁADÁSUL A COVID HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL MOST 20% KEDVEZMÉNYT ADOK SZOLGÁLTATÁSOK ÁRÁBÓL!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük